Με αντίπαλο τον Μαραντόνα ο Ντομίνγκεζ... κοιμήθηκε στον πάγκο! (vid)

Ο Σεσίλιο Ντομίνγκεζ άκουσε τα εξ αμάξης από τους οπαδούς της Ιντεπεντιέντε για την κακή απόδοσή του απέναντι στη Χιμνάσια του Ντιέγκο Μαραντόνα, όμως αυτός δεν πτοήθηκε και αποκοιμήθηκε στον πάγκο της ομάδας!

Με αντίπαλο τον Μαραντόνα ο Ντομίνγκεζ... κοιμήθηκε στον πάγκο! (vid)

Η διοίκηση της Ιντεπεντιέντε ξόδεψε 5,3 εκατομμύρια προκειμένου να φέρει στην ομάδα τον Σεσίλιο Ντομίνγκεζ, ωστόσο στον ένα χρόνο που φοράει τα κόκκινα ο Παραγουανός διεθνής δεν έχει δικαιώσει σε καμία περίπτωση την επιλογή τους.

Στο πρόσφατο ματς με αντίπαλο τη Χιμνάσια του Ντιέγκο Μαραντόνα για το αργεντίνικο πρωτάθλημα, ο 25χρονος επιθετικός ήταν για μία ακόμα φορά ληθαργικός, με αποτέλεσμα να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου στο 60'.

Τη στιγμή της αλλαγής του ο Ντομίνγκεζ «τα άκουσε» γι' άλλη μια φορά από τους οπαδούς της «ρόχο» για την κακή του απόδοση, ωστόσο ούτε αυτό, αλλά ούτε και η παρουσία του Μαραντόνα στον αντίπαλο πάγκο τον πτόησαν.

Ποια ήταν η αντίδραση του Παραγουανού; Αφού έκατσε στον πάγκο, λίγο αργότερα η κάμερα τον «έπιασε» να έχει αποκοιμηθεί, προκαλώντας εκ νέου τη μήνη των φιλάθλων! Ίσως ο γνωστός ρεπόρτερ Μάρτιν Λίμπερμαν να έχει δίκιο που τον αποκαλεί «έναν κάκιστο ποδοσφαιριστή»...

Δείτε το βίντεο με τον... υπνάκο του Ντομίνγκεζ: