Σκέψεις για μετάδοση του Γιουβέντους - Ίντερ από ελεύθερο κανάλι λόγω κορονοϊού

Υπαρκτό το ενδεχόμενο τηλεοπτικής μετάδοσης του επερχόμενου (1/3, 21.45) αγώνα Γιουβέντους - Ίντερ από ελεύθερο κανάλι, προκειμένου να αποφευχθούν οι μαζώξεις σε μπαρ και καφετέριες στην Ιταλία υπό το φόβο του κορονοϊού.

Σκέψεις για μετάδοση του Γιουβέντους - Ίντερ από ελεύθερο κανάλι λόγω κορονοϊού

Το ενδεχόμενο να μεταδοθεί τηλεοπτικά από ελεύθερο κανάλι το επερχόμενο ντέρμπι Γιουβέντους - Ίντερ εξετάζει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας, όπως μετέδωσε την Τρίτη (25/2) η γνωστή αθλητική ιστοσελίδα tuttosport.

Το σκεπτικό των γειτόνων είναι να αποφευχθούν οι μαζώξεις φιλάθλων σε μπαρ και καφετέριες προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, δεδομένων των κρουσμάτων του κορονοϊού που παρατηρήθηκαν στην Ιταλία.

Γιουβέντους - Ίντερ: Χωρίς κόσμο λόγω κορονοϊού!

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Serie A ανήκουν στο κανάλι Sky, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ να μεταδοθεί από το ελεύθερο κανάλι TV8, ώστε οι φίλοι του ποδοσφαίρου να μπορούν να το παρακολουθήσουν από τα σπίτια τους.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση της «Γηραιάς Κυρίας» με τους «νερατζούρι» θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, μια απόφαση που πάρθηκε ως μέτρο πρόληψης από την ιταλική ομοσπονδία εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ιταλία.