Αγωνία για Κούτρη λόγω του τραυματισμού στο γόνατο

Ο Λεονάρντο Κούτρης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις εντός της εβδομάδας για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του μετά τον τραυματισμό στο γόνατο. Δεν είναι οριστικό ότι χάνει τη σεζόν.

Αγωνία για Κούτρη λόγω του τραυματισμού στο γόνατο

Την Τρίτη (25/2) κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Λεονάρντο Κούτρη να έχει υποστεί ρήξη χιαστού και να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Να θυμίσουμε ότι είχε τραυματιστεί στο προ τριών ημερών παιχνίδι της Μαγιόρκα με την Μπέτις στην Ανδαλουσία.

Η αλήθεια είναι ότι εκφράζονται φόβοι για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα οριστικό σχετικά με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες ότι θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς. Φαίνεται πάντως ότι έχει πάθει ζημιά.

Εντός της εβδομάδας θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στο γόνατο, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Ότι υπάρχει αγωνία για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία.

Για την ώρα όμως, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από πλευράς Μαγιόρκα ότι έχει πειραχθεί ο χιαστός και πώς χρήζει χειρουργικής επέμβασης. Θα πρέπει να περιμένουμε δύο-τρεις μέρες ακόμα, προκειμένου να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.

Στάθηκε πάντως πολύ άτυχος ο «Λέο», γιατί πάνω που άρχισε να παίζει βασικός με την ισπανική ομάδα, κινδυνεύει τώρα να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εν αναμονή των εξετάσεων λοιπόν...