Μίλερ: «Αν δεν μπορώ να βοηθήσω πλέον την ομάδα, θα το δεχτώ»

Όπως ανέφερε σε γερμανικά ΜΜΕ, ο άσος της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Μίλερ, το καλοκαίρι θα είναι μια κρίσιμη περίοδος για την συνέχεια της καριέρας του στους Βαυαρούς ενώ διευκρίνισε πως αν δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο θα το δεχθεί και θα αποχωρήσει.

Μίλερ: «Αν δεν μπορώ να βοηθήσω πλέον την ομάδα, θα το δεχτώ»

Ο Τόμας Μίλερ σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Γερμανίας, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος από την αγωνιστική του αξιοποίηση στην Μπάγερν Μονάχου και επιθυμεί να αναζητήσει σε άλλο πρωτάθλημα και ομάδα τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ ο διεθνής επιθετικός έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα, ώστε το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την Bundesliga και την χώρα του.

Ο Γερμανός επιθετικός υπενθυμίζουμε πως δεσμεύεται έως το 2021 με τους Βαυαρούς, όμως φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε έναν σύλλογο, στον οποίο θα έχει βασικό ρόλο.

Αναλυτικά ό,τι ανέφερε ο 30χρονος: «Θα υπάρξει απόφαση για το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι. Πρέπει πάντα να κερδίζεις τη θέση σου. Αν νιώσω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω πλέον την ομάδα και παίζει καλύτερα χωρίς εμένα, θα το δεχτώ. Ο ανταγωνισμός, δεν είναι ποτέ πρόβλημα. Ο σύλλογος και ο προπονητής, παίρνουν τις αποφάσεις τους».