Τσάκα: Τι μου είπε ο Σωκράτης για το περιβραχιόνιο

Ο Ελβετός μέσος της Άρσεναλ, Γκρανίτ Τζάκα, αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τους οπαδούς της ομάδας του, αλλά και το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Τσάκα: Τι μου είπε ο Σωκράτης για το περιβραχιόνιο

Κάθε άλλο παρά πανέτοιμος είναι ο μέσος της Άρσεναλ, Γκρανίτ Τσάκα, να ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους «κανονιέρηδες», μετά το επεισόδιο που είχε με οπαδούς της ομάδας του στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Αναφερόμενος στην κατάστασή του στους λονδρέζους μετά τα όσα έχουν προηγηθεί, ο διεθνής Ελβετός άσος παραδέχτηκε πως θα το σκεφτόταν και δυο και τρεις φορές εάν θα αναλάμβανε ξανά τον ρόλο του αρχηγού στον σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας.

«Εάν κάποια μέρα ο σύλλογος μου πει για το περιβραχιόνιο, θα το σκεφτώ δυο φορές. Δεν ήταν ωραίο για εμένα και την οικογένειά μου αυτό που είχε γίνει, ελπίζω ο κόσμος να το καταλαβαίνει. Αλλά νομίζω ότι έδειξα τον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι ο τύπος που το βάζει στα πόδια. Πάντα λέω στον σύλλογο πως όσο είμαι εδώ, είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα. Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι», επεσήμανε αρχικά ο Τζάκα.

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Προπονούμαι πολύ σκληρά και το ότι άλλαξε η κατάσταση ήταν το κλειδί. Ξέρω ότι θα δίνω τα πάντα με ή χωρίς το περιβραχιόνιο. Με την Πάλας δεν θα ήθελα να το πάρω, αλλά ο Σωκράτης (σ.σ. Παπασταθόπουλος) και ο Νταβίντ Λουίς μου είπαν ότι πρέπει να το κάνω».

Σημειώνεται ότι έπειτα από την καθαίρεση του Τσάκα, αρχηγός της Άρσεναλ είναι πλέον ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.