Αρτέτα: Γιατί η Άρσεναλ διανυκτέρευσε στην Αθήνα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Μικέλ Αρτέτα εξήγησε τους λόγους που η αποστολή της Άρσεναλ διανυκτέρευσε στην Αθήνα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Europa League

Αρτέτα: Γιατί η Άρσεναλ διανυκτέρευσε στην Αθήνα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό

Εντύπωση προκάλεσε ακόμη και στους Άγγλους η απόφαση του Μικέλ Αρτέτα να διανυκτερεύσει η αποστολή της Άρσεναλ στην Αθήνα μετά τον αγώνα (1-0) με τον Ολυμπιακό στο Europa League.

H αποστολή επέστρεψε στην Αγγλία την Παρασκευή (21/2) κι άρχισε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Έβερτον στην Premier League που ήταν προγραμματισμένος την Κυριακή (23/2).

Ο Βάσκος τεχνικός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους σχετικά στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη 3-2 επί της Έβερτον. Και είπε:

«Αν ταξιδεύαμε αμέσως μετά το παιχνίδι τότε θα είχαμε προσγειωθεί στο Λονδίνο στις 4.30 π.μ ή στις 5 π.μ, γεγονός που ζημιώνει την προετοιμασία. Πρώτα απ 'όλα την ξεκούραση και δεύτερο τις ώρες φαγητού. Στο αεροπλάνο δεν είναι το ίδιο με το ξενοδοχείο. Οι παίκτες μένουν για δύο ή τρεις ώρες στο αεροπλάνο και μετά πάνε στο σπίτι. Δεν μου αρέσει πραγματικά. Προτιμώ να μένουν μαζί εκεί, να τρώνε καλά, να κοιμούνται καλά, να ταξιδεύουμε μαζί και να αρχίζουμε να μιλάμε για τον επόμενο αντίπαλο. Έχοντας φρέσκο μυαλό, μπορούμε να πάμε σπίτι, και στη συνέχεια είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την προετοιμασία».