Μπέτις-Μαγιόρκα: Έκανε πέναλτι και μετά τραυματίστηκε ο Κούτρης (vid)

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο Λεονάρντο Κούτρης που στο ματς της Μαγιόρκα με τη Μπέτις υπέπεσε σε πέναλτι και μερικά λεπτά μετά αποχώρησε τραυματίας.

Μπέτις-Μαγιόρκα: Έκανε πέναλτι και μετά τραυματίστηκε ο Κούτρης (vid)

Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αλαβές ο Λεονάρντο Κούτρης έπαιξε, διότι τραυματίστηκε ο αριστερός μπακ, ο Αγκμπενιένου. Στο εκτός έδρας ματς με τη Μπέτις ο Έλληνας μπακ πήρε φανέλα βασικού, αλλά το παιχνίδι εξελίχθηκε γι’ αυτόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Στο 18’ ο Κούτρης ανέτρεψε τον Φεκίρ και έδωσε τη δυνατότητα στην Μπέτις να ισοφαρίσει τη Μαγιόρκα σε 1-1. Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ολυμπιακό έπεσε άτσαλα πάνω στον αντίπαλο του και σωστά καταλογίστηκε εις βάρος του πέναλτι.

Η ατυχία για τον Κούτρη συνεχίστηκε, αφού στο 30’ έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια εκτίμηση για τη ζημιά που έχει υποστεί ο διεθνής μπακ, αλλά ο Λεονάρντο παραχώρησε τη θέση του στον Φραν Γκάμεζ. Το τρομερό της ιστορίας είναι πως ο Γκάμεζ που πήρε τη θέση του Κούτρη στο 34’ παραχώρησε δεύτερο πέναλτι στη Μπέτις.