Η Μπράγκα θέλει να αγοράσει τον Βιάνα

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Πορτογαλία.

Η Μπράγκα θέλει να αγοράσει τον Βιάνα

Δεν άκουσε και λίγα όταν φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και ήταν αναμενόμενο το καλοκαίρι να παραχωρηθεί δανεικός. Ο λόγος για τον Μπρούνο Βιάνα έχει δοθεί στην Μπράγκα. Με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και τα δημοσιεύματα στη Πορτογαλία είναι εγκωμιαστικά για τον νεαρό στόπερ.

Η «O ‘Jogo» στο ρεπορτάζ της ανέφερε ότι Ολυμπιακός και Μπράγκα έχουν βάλει οψιόν αγοράς του νεαρού στόπερ, η οποία είναι ύψους 3 εκατ. ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αγοράσει τον Βιάνα από την Κρουζέιρο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ. Ο Βιάνα με τη φανέλα της Μπράγκα έχει παίξει σε 26 ματς έχοντας συνολικά 2.340 λεπτά και είναι ο αμυντικός με την μεγαλύτερη συμμετοχή στην ομάδα του, ενώ έχει σκοράρει και τέσσερις φορές.

Θυμίζουμε πως από την Ιταλία υπήρχαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Λάτσιο είχε στο… στόχαστρο της τον Μπρούνο Βιάνα. Σύμφωνα, πάντως με τους Πορτογάλους στην Μπράγκα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Βραζιλιάνο στόπερ και φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 3 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για να ενεργοποιήσουν την οψιόν.