Μάντσεστερ Σίτι: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς»

Ο Φεράν Σοριάνο, εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε στη "βαριά" τιμωρία που δέχτηκε η ομάδα από την UEFA.

Μάντσεστερ Σίτι: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς»

Πριν λίγες μέρες «πάγωσαν» στο Μάντσεστερ, καθώς η Σίτι τιμωρήθηκε από την UEFA με πρόστιμο ύψους 30.000.000 ευρώ, συν αποκλεισμό για δύο χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, απειλείται ακόμη και με αφαίρεση του πρωταθλήματος του 2014.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σίτι, Φεράν Σοριάνο, αναφέρθηκε στο θέμα τονίζοντας τα εξής: "Οι φίλοι μας πρέπει να είναι σίγουροι για δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Το δεύτερο ότι θα κάνουμε τα πάντα για να το αποδείξουμε. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει βάλει χρήματα στο κλαμπ που δεν έχουν δηλωθεί κατάλληλα.

Είμαστε ένα βιώσιμο κλαμπ, κερδοφόρο, δεν έχουμε χρέη και οι λογαριασμοί μας έχουν ελεγχθεί πολλές φορές από ελεγκτές, ρυθμιστικές αρχές και επενδυτές. Η διαδικασία έγινε από πληροφορίες που διέρρευσαν από τα ΜΜΕ.

Κάθε βήμα πιο μακριά, κάθε εμπλοκή που είχαμε μας θεωρούσαν ενόχους πριν συζητήσουμε κάτι. Στο τέλος ήταν μία εσωτερική διαδικασία που ξεκίνησε και κρίθηκε από το σώμα του FFP στην UEFA".