Αποκαλυπτικός Ρονάλντο για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Φλορεντίνο Πέρεθ και Βαγιαδολίδ (vid)

Ο Ρονάλντο σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στις θητείες του σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και στον τρόπο διοίκησης της Βαγιαδολίδ.

Αποκαλυπτικός Ρονάλντο για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Φλορεντίνο Πέρεθ και Βαγιαδολίδ (vid)

Δηλώσεις στην επετειακή εκπομπή της LaLiga 90 Anos de Historias έκανε ο Ρονάλντο, ο οποίος μίλησε για τις περιόδους που ήταν παίκτης στην Μπαρτσελόνα και στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για τον τρόπο που διοικεί την Βαγιαδολίδ.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου ανέφερε χαρακτηριστικά:

Για τον τρόπο που έφυγε από την Μπαρτσελόνα:

«Είχα υπογράψει την ανανέωσή μου το τέλος της σεζόν. Έφυγα για να παίξω με την Εθνική μου ομάδα και πέντε μέρες αργότερα με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι η συμφωνία είναι άκυρη. Δεν ήταν ποτέ στο χέρι μου. Ήθελα να μείνω στην Μπαρτσελόνα αλλά η ομάδα δεν με εκτίμησε»

Για την ατμόσφαιρα στην Ρεάλ:

«Έπαιζα με τον Ρομπέρτο Κάρλος στη Βραζιλία και πάντα μου εξηγούσε πώς είναι να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα λόγια αυτά μου έμειναν.

Χρόνια αργότερα ήθελα να το δω αυτό στον εαυτό μου. Πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης και βρήκα μεγαλύτερο κλαμπ απ΄αυτό που μου έλεγε ο Ρομπέρτο Κάρλος. Οι προσδοκίες στους Galacticos ήταν τεράστιες. Ήμασταν μια γενιά νικητών, μια γενιά που άλλαξε τον τρόπο που κάνεις business στο ποδόσφαιρο»

Για την επιρροή του Φλορεντίνο Πέρεθ στον τρόπο διοίκησης της Βαγιαδολίδ:

«Εδώ στη Ρεάλ Βαγιαδολίδ δεν πρέπει να είμαστε ένα περιφερειακό κλαμπ. Πρώτα πρέπει να είμαστε ένα εθνικό και έπειτα ένα διεθνές κλαμπ. Από τον Φλορεντίνο έμαθα πολλά. Ήταν το κλειδί στο πρότζεκτ των Galacticos. Προσπάθησα να εφαρμόσω τις ιδέες και στη Βαγιαδολίδ. Είναι ακόμη καινοτόμες»

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη του Ρονάλντο