Εγκώμια των Ισπανών για Κούτρη

Ο Λεονάρντο Κούτρης στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μαγιόρκα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να εισπράξει τα θετικά σχόλια των Ισπανών.

Εγκώμια των Ισπανών για Κούτρη

Ο Λεονάρντο Κούτρης έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μαγιόρκα στο ματς με την Αλαβές και μάλιστα από τα πόδια του ξεκίνησε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε τη νίκη στους νησιώτες. Για τον Έλληνα μπακ που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό γίνονται εγκωμιαστικά σχόλια στον ισπανικό Τύπο.

Με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Αλαβές έγινε ο 28ος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε φέτος με τη φανέλα της Μαγιόρκα. Όπως αναφέρουν και οι Ισπανοί ακόμα και ο συντηρητικός προπονητής Βιθέντε Μορένο αναγκάστηκε να βάλει αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν.

Όσον αφορά στον Λεονάρντο Κούτρη κατάφερε να κερδίσει τα θετικά σχόλια των Ισπανών από την πρώτη του παρουσία με τη φανέλα της Μαγιόρκα. Μάλιστα όπως επισημαίνουν στα ρεπορτάζ τους ο διεθνής μπακ αναγκάστηκε να μπει στο γήπεδο χωρίς να έχει κάνει ζέσταμα, αφού τραυματίστηκε ο Γκάνα.

Έκανε, ωστόσο ένα εξαιρετικό ντεμπούτο με πολύ καλές αντιδράσεις στο αμυντικό σκέλος. Εκείνο που άρεσε περισσότερο στους Ίβηρες ήταν οι προωθήσεις του και μάλιστα μία από αυτές προκάλεσε και το γκολ της Μαγιόρκα, το οποίος της χάρισε τη νίκη στο παιχνίδι με την Αλαβές.