Μίλαν – Γιουβέντους 1-1: Ο Ρονάλντο «ξέρανε» στο 91’ τους «ροσονέρι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πέναλτι στο 91’, γλίτωσε τη Γιουβέντους (1-1) από την ήττα στο «San Siro». Ο επαναληπτικός ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας στις 4 Μαρτίου στο Τορίνο.

Μίλαν – Γιουβέντους 1-1: Ο Ρονάλντο «ξέρανε» στο 91’ τους «ροσονέρι»

Η Μίλαν με το γκολ του Ρέμπιτς στο 61’ (έπειτα από ωραία σέντρα του Καστιγέχο από τα δεξιά, πλάσαρε εύστοχα ο Ρέμπιτς) κρατούσε τη νίκη στα χέρια της και κατ’ επέκταση το προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν εκείνος που ξελάσπωσε την Γιουβέντους και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 91’, έγραψε το 1-1 και άφησε ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς της 4ης Μαρτίου στο Τορίνο, με τη "Μεγάλη Κυρία" να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος ο Πορτογάλος, ο οποίος έκανε το «ψαλιδάκι» και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καλάμπρια.

Κομβικό σημείο του παιχνιδιού το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ερνάντεζ στο 71’.

Οι συνθέσεις:

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Κιάερ, Ρομανιόλι, Ερνάντεζ, Καστιγέχο (80’ Σελεμέκερς), Κεσί, Μπενασέρ, Τσαλχάνογλου (87’ Πακετά), Ρέμπιτς (74’ Λαξάλ), Ιμπραϊμοβιτς.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Σίλιο (70’ Ιγκουαϊν), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Ράμσεϊ (63’ Μπετανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί (73’ Ραμπιό), Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο.