Κύπελλο Ιταλίας: Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό για τη Νάπολι, 0-1 την Ίντερ

Η Νάπολι επικράτησε με 1-0 της Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα» στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, ενόψει και της ρεβάνς. 

Κύπελλο Ιταλίας: Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό για τη Νάπολι, 0-1 την Ίντερ

Προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας απέκτησε η Νάπολι. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο «άλωσε» με 0-1 το «Τζουζέπε Μεάτσα» επικρατώντας της Ίντερ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και έχει το πάνω χέρι ενόψει και της ρεβάνς στο «Σαν Πάολο» στις 5 Μαρτίου.

Οι «παρτενοπέι» που προσγείωσαν απότομα τους «νερατζούρι» λίγες μέρες μετά την μεγάλη ανατροπή και νίκη των δεύτερων επί της Μίλαν, παρά το γεγονός ότι δέχθηκαν μεγάλη πίεση κατάφεραν να επικρατήσουν χάρις στο γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης και καλούνται στον επαναληπτικό να διαφυλάξουν το υπέρ τους προβάδισμα και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του «Coppa Italia».

ΙΝΤΕΡ: Παντέλι, Παστόνι, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ (46' Ντ' Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Σένσι (66' Έρικσεν), Μόουζες (74' Σάντσεζ), Μπιράγκι, Μαρτίνεζ, Λουκάκου.

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μανωλάς, Μαξίμοβιτς, Ρουί, Ντι Λορέντζο, Ντέμε, Ρουίθ, Ζιελίνσκι (83' Άλαν), Ελμάς, Καγεχόν (78' Πολιτάνο), Μέρτενς (73' Μίλικ).