Στην Παραγουάη ο Αντεμπαγιόρ

Στην Ολίμπια Ασουνσιόν από την Παραγουάη θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο 35χρονος επιθετικός Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ

Στην Παραγουάη ο Αντεμπαγιόρ

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού βρήκε ποδοσφαιρική «στέγη» ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ για να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα.

Ο 35χρονος επιθετικός αποδέχτηκε την πρόταση της Ολίμπια Ασουνσιόν και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο από την Παραγουάη ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Κατά την διάρκεια της πολυετούς του θητείας στους αγωνιστικούς χώρους ο επιθετικός από το Τόγκο αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Καϊσερισπόρ, στην οποία μετακόμισε πέρσι το καλοκαίρι αλλά αποχώρησε από τον σύλλογο τον περασμένο Δεκέμβρη και στο διάστημα αυτό έπαιξε σε οκτώ ματς της τουρκικής ομάδας και πέτυχε δύο γκολ.

H Ολίμπια Ασουνσιόν από την πλευρά της, βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Παραγουάης έπειτα από το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών στην κατηγορία.

Δείτε την ανάρτηση της Ολίμπια Ασουνσιόν για την συμφωνία της με τον παίκτη: