Μπόκα Τζούνιορς-Ατλέτικο Τουκουμάν: Σε έναν ιερέα κρύβεται το μυστικό για το γκολ του Σολδάνο (vids)

Στην Αργεντινή αποκαλύπτουν το μυστικό για το γκολ του Φράνκο Σολδάνο με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ατλέτικο Τουκουμάν.

Μπόκα Τζούνιορς-Ατλέτικο Τουκουμάν: Σε έναν ιερέα κρύβεται το μυστικό για το γκολ του Σολδάνο (vids)

Την περασμένη Κυριακή η Μπόκα Τζούνιορς σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-0 επί της Ατλέτικο Τουκουμάν. Σε αυτό το παιχνίδι ο Φράνκο Σολδάνο σημείωσε το ένα από τα δύο γκολ της ομάδας του. Ένα γκολ που το είχε μεγάλη ανάγκη ο Αργεντινός επιθετικός, αφού ο δανεισμός του στη Μπόκα δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο.

Στην Αργεντινή, ωστόσο έχουν το παρασκήνιο του γκολ του επιθετικού που ανήκει στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Αργεντινής όταν έφτασε στο γήπεδο η αποστολή της Μπόκα ένας άντρας βρισκόταν στο σημείο και φώναξε τον Σολδάνο.

Ο 25χρονος επιθετικός σταμάτησε και πλησίασε τον άντρα που βρισκόταν πίσω από τα κάγκελα, στη μικτή ζώνη. Αποδείχτηκε πως ήταν ένας ιερέας, ο οποίος κάτι είπε στον Αργεντινό επιθετικό και στη συνέχεια έκανε το Σταυρό στο μέτωπο του Φράνκο Σολδάνο.

Η ιστορία στη συνέχεια είναι γνωστή με τον επιθετικό που ανήκει στους «ερυθρόλευκους» να σκοράρει στο σημαντικό παιχνίδι με την Ατλέτικο Τουκουμάν. Οι Αργεντινοί με αφορμή το περιστατικό με τον Σολδάνο θυμήθηκαν μία παρόμοια ιστορία με τον Ντάριο Μπενεντέτο. Όταν είχε αποκτηθεί από τη Μπόκα είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα τις υποχρεώσεις του στην ομάδα.

Σε μία προπόνηση της ομάδας, ωστόσο βρέθηκαν δύο γυναίκες. Μετά το τέλος της προπόνησης πλησίασαν τον επιθετικό της Μπόκα και του έδωσαν για γούρι ένα τετράφυλλο. Από εκείνο το σημείο και μετά η ιστορία άλλαξε για τον Μπενεντέτο και κατάφερε να γίνει ένας από τους πλέον παραγωγικούς επιθετικούς.

Δείτε τι συνέβη με τον Φράνκο Σολδάνο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

El hallazgo de @fernandoarancibia30 cuando @francosoldano es bendecido por un cura ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudio Freire Fox Sports (@clauditofreire) στις

Δείτε και το περιστατικό με τον Μπενεντέτο