Πλησιάζει το ντεμπούτο του Κούτρη στη Μαγιόρκα

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στη 18άδα του εκτός έδρας αγώνα της Μαγιόρκα με την Εσπανιόλ στην Βαρκελώνη (9/2, 13.00).

Πλησιάζει το ντεμπούτο του Κούτρη στη Μαγιόρκα

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει συμπληρώσει εννιά μέρες στην Μαγιόρκα και όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η ώρα που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Primera Division. Σύμφωνα με τον προπονητή των νησιωτών Βιθέντε Μορένο, ο 24χρονος αριστερός μπακ εμφανίζεται έτοιμος να βρεθεί για πρώτη φορά στη 18άδα.

Η Μαγιόρκα παίζει το μεσημέρι της Κυριακής (9/2, 13.00) στην Βαρκελώνη κόντρα στην Εσπανιόλ και είναι πολύ πιθανό να δούμε αγωνιζόμενο τον «Λέο» για πρώτη φορά στα γήπεδα της Ισπανίας.

Στο μεταξύ, ο Κούτρης με αφορμή τις πρώτες του μέρες στη Μαγιόρκα, έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ: «Από την πρώτη μέρα το καλωσόρισμα στην ομάδα ήταν φοβερό. Όλο το γκρουπ μού έδειξε ότι ήρθα σε μία εξαιρετική οικογένεια. Όλοι τους με υποδέχτηκαν πολύ όμορφα, τόσο τα μέλη του προπονητικού τιμ, όσο και οι άνθρωποι της διοίκησης. Από την πρώτη στιγμή ένιωσε ότι βρίσκομαι σε μία μεγάλη οικογένεια».

Ο 24χρονος αριστερός μπακ καταλήγοντας τόνισε: «Είμαι ένας παίκτης που τα δίνει όλα για τον σύλλογο. Η Primera Division είναι ένα πολύ σπουδαίο πρωτάθλημα και περιμένω να πάρω την ευκαιρία μου».