Ο Τουρέ αποθέωσε τον Ολυμπιακό και την… είπε στη Σίτι!

Δήλωση του Ιβοριανού άσου, ο οποίος στάζει μέλι για τους «ερυθρόλευκους» και… καρφώνει την αγγλική ομάδα.

Ο Τουρέ αποθέωσε τον Ολυμπιακό και την… είπε στη Σίτι!

Μεγάλη συνέντευξη στο BBC έχει παραχωρήσει ο Γιάγια Τουρέ. Το ματς με τη Μπράιτον θα είναι το τελευταίο που θα παίξει με τη φανέλα της Σίτι ο Ιβοριανός μέσος, ο οποίος θα τερματίσει την καριέρα του με τους «πολίτες».

Ο Τουρέ, βέβαια μίλησε για το μέλλον του και επισήμανε πως θα συνεχίσει την καριέρα του επί αγγλικού εδάφους. Μπορεί να είναι στα 34 του χρόνια, αλλά έχει σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο γι’ ακόμα δύο χρόνια και συγκεκριμένα στο αγγλικό πρωτάθλημα.

«Πολύς κόσμος με ρωτάει αν θα αποσυρθώ και εκείνο που απαντάω είναι πως έχω ακόμα δύο χρόνια σε υψηλό επίπεδο», είπε ο Τουρέ σχετικά με το μέλλον του.

Στη συνέχεια ο Ιβοριανός χαφ αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό. Βρήκε την ευκαιρία, μάλιστα να ρίξει μπηχτή στη Μάντσεστερ Σίτι. «Θυμάμαι ότι η Σίτι προσπάθησε να πάρει κι άλλους παίκτες όπως ο Κακά, αλλά κανείς δεν ερχόταν. Αντίθετα πήγαιναν στη Γιουνάιτεντ. Υπέροχα. Στη Σίτι όχι. Ήμουν σε μεγάλα και πετυχημένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός, η Μονακό και η Μπαρτσελόνα. Όταν πήγαινα στα μουσεία τους μπορούσα να δω σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Ρώτησα αν η Σίτι έχει ανάλογο μέρος και όταν πήγα δεν ήξερα κανέναν», είπε ο Γιάγια Τουρέ αποθεώνοντας τον Ολυμπιακό.