Eπάνοδος στα γήπεδα για Φαν Βόλφσβινκελ έξι μήνες μετά το ανεύρυσμα εγκεφάλου!

O 31χρονος Ολλανδός επιθετικός Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ είναι στη διάθεση της Βασιλείας 6 μήνες μετά από τον τραυματισμό του σε αγώνα της που του προκάλεσε ανεύρυσμα εγκεφάλου!

Eπάνοδος στα γήπεδα για Φαν Βόλφσβινκελ έξι μήνες μετά το ανεύρυσμα εγκεφάλου!


Στην ανακοίνωση ότι ο Ρίκι Φαν Βόλφσβινκελ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έξι μήνες αφότου διαγνώσθηκε με ανεύρυσμα εγκεφάλου και σχεδόν δύο μήνες μετά την ενσωμάτωσή του στις προπονήσεις της ελβετικής ομάδας, προχώρησε η Βασιλεία χαροποιώντας όχι μόνο τους φίλους της αλλά κι όλους τους φιλάθλους παγκοσμίως που είχαν ανησυχήσει για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου Ολλανδού επιθετικού.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, λόγω ενός χτυπήματος που δέχτηκε στον αγώνα κόντρα της Βασιλείας με τη ΛΑΣΚ Λιντς, στις 13 Αυγούστου της περασμένης χρονιάς, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, υπέστη ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, προκαλώντας σοκ στο ελβετικό και παγκόσμιο φιλοθεάμον κοινό.

Ο παίκτης είχε υποστεί διάσειση στα τελευταία λεπτά του αγώνα ρεβάνς των δύο ομάδων κι αποχώρησε λίγο πριν από το φινάλε, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις, όπου ανακαλύφθηκε, εντελώς τυχαία, το πρόβλημα που είχε προκύψει.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο έμπειρος επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις, και δύο μήνες αργότερα μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και όπως ανακοίνωσε η Ελβετική ομάδα τέθηκε στη διάθεση του, προπονητή, Μάρσελ Κόλερ για τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν.