Πάει Λέγκια Βαρσοβίας ο Πέκχαρτ

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, αφήνει την Λας Πάλμας με προορισμό την Πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας

 Πάει Λέγκια Βαρσοβίας ο Πέκχαρτ

Από το τροπικό κλίμα των Κανάριων Νήσων και την Λας Πάλμας στην Βαρσοβία και την τοπική Λέγκια! Αυτό είναι το πλέον πρόσφατο... δρομολόγιο που ακολουθεί, η καριέρα του Τόμας Πέκχαρτ!

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ (2015-17), μετά από μια σεζόν στο Ισραήλ, με την Χάποελ Μπερ Σεβά, αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο στην Ισπανική ομάδα, αλλά πλέον αποχωρεί με προορισμό την ομάδα της Πολωνικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ, έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ του πρώην επιθετικού της «Ένωσης» και των διοικούντων την πολωνική ομάδα και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο 30χρονος Τσέχος στράικερ στην ομάδα της Segunda Division είχε έξι γκολ σε 33 συμμετοχές.

Τη φετινή σεζόν, δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του τεχνικού της, Πέπε Μελ και αποφασίστηκε από κοινού να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους, έξι μήνες νωρίτερα του προβλεπόμενου βάσει συμβολαίου.

Ο Κεντροευρωπαίος, που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από την Τότεναμ (2008), αλλά δόθηκε δανεικός στις Σαουθάμπτον (2008-09) και Σλάβια Πράγας (2009-10), αγωνίστηκε στις Γιάμπλονετς (2010), Σπάρτα Πράγας (δανεικός, 2011), Νυρεμβέργη (2011-14) και Ίνγκολσταντ (21014-15) πριν έρθει στα μέρη μας, όπου είχε 15 γκολ και μία ασίστ σε 48 παιχνίδια.