FA Cup: Συγκλονιστικό ματς και πρόκριση για την Τότεναμ (vids)

Η Τότεναμ κατάφερε και επικράτησε με σκορ 3-2 της Σαουθάμπτον στο φινάλε της αναμέτρησης και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

FA Cup: Συγκλονιστικό ματς και πρόκριση για την Τότεναμ (vids)

Έσπασαν καρδιές στο Λονδίνο και στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Σαουθάμπτον για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι «πετεινοί» επικράτησαν με σκορ 3-2 σε ένα ματς με δύο ανατροπές.

Στο 12’ η Τότεναμ προηγήθηκε με σουτ του Ντεμπελέ που κόντραρε στον Στέφενς και χρεώθηκε ως αυτογκόλ. Στη συνέχεια η Σαουθάμπτον αντέδρασε και είχε δοκάρι με τον Ινγκς. Στο 34’, όμως, ο Ινγκς κατάφερε κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1.

Στο 72’ πάλι ο Ινγκς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για να κάνει το 2-1 για τη Σαουθάμπτον. Ο Μόουρα στο 78’ έκανε το 2-2 για την Τότνεαμ και στο 87’ ο Σον ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και έστειλε την ομάδα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τότεναμ: Γιορίς, Τανγκάγκα, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν (54' Καρβάλιο Φερνάντες), Οριέ, Ντομπελέ (61' Άλι), Ντάιερ, Γουίνκς, Σεσενιόν (90' Ντάβινσον Σάντσες), Λούκας Μόουρα, Σον

Σαουθάμπτον: Γκουν, Γουόρντ – Πρόους (40' Βέστεργκαρντ), Στέφενς, Μπέντναρεκ, Μπέρτραντ, Μπουφάλ (67' Άρμστρονγκ), Ρομέου, Χόιμπιεργκ, Ρέντμοντ, Λονγκ (81' Άνταμς), Ινγκς.