Μπεσίκτας: Διώχνει τον Κάριους γιατί ξενυχτάει!

Τα πάρτι του Λόρις Κάριους στην Κωνσταντινούπολη και οι κακές του εμφανίσεις στον αγωνιστικό χώρο έχουν κάνουν έξαλλους τους ιθύνοντες της Μπεσίκτας

Μπεσίκτας: Διώχνει τον Κάριους γιατί ξενυχτάει!

Πυρ και μανία είναι οι ιθύνοντες της Μπεσίκτας με την κατάσταση του Λόρις Κάριους.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας αγωνίζεται στους «μαύρους αετούς» με την μορφή δανεισμού από την Λίβερπουλ και παρότι ο τουρκικός σύλλογος έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα του παίκτη το καλοκαίρι από τους «κόκκινους», εν τούτοις δεν πρόκειται να το πράξει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της γειτονικής χώρας, αιτία για την απόφαση αυτή της Μπεσίκτας δεν είναι μόνο οι κακές εμφανίσεις του 26χρονου πορτιέρο, αλλά και ο τρόπος ζωής του στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Κάριους φέρεται να ξενυχτάει αρκετά συχνά στην γειτονική χώρα, ακόμα και πριν από αναμετρήσεις της ομάδας του, γεγονός που έχει φέρει την διοίκηση της Μπεσίκτας στα… όριά της με τον ποδοσφαιριστή, αφού θεωρεί ότι επηρεάζονται οι εμφανίσεις του.

Από την «αυγή» του 2020 ο Γερμανός έχει ήδη δεχτεί 11 γκολ και με βάση τις τελευταίες εξελίξεις αναμένεται να παραγκωνιστεί στον πάγκο.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Κάριους μετράει την εφετινή αγωνιστική περίοδο 26 συμμετοχές με την Μπεσίκτας σε όλες τις διοργανώσεις και έχει δεχτεί 41 γκολ, ενώ σε μόνο έξι παιχνίδια έχει καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.