Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Ρόις στην Ντόρτμουντ

Ο Μάρκο Ρόις τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Βέρντερ Βρέμης και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έναν μήνα.

Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Ρόις στην Ντόρτμουντ

Δίχως τον Μάρκο Ρόις θα πορευτεί η Μπορούσια Ντόρτμουντ για έναν περίπου έναν μήνα.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Τσαν λίγο πριν το φινάλε της χθεσινής (04/02) αναμέτρησης των Βεστφαλών με αντίπαλο την Βέρντερ Βρέμης για το Κύπελλο Γερμανίας και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη μυϊκό τραυματισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα στο συγκεκριμένο ματς με 3-2 από την αντίπαλό της στην Βρέμη και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, ενώ η απουσία του αρχηγού της αναμφισβήτητα αποτελεί πολύ σημαντικό πλήγμα για την προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Oι Βεστφαλοί απέχουν μόλις τρεις πόντους από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου στον βαθμολογικό πίνακα της Bundesliga, έπειτα από την ολοκλήρωση 20 αγωνιστικών στην κατηγορία, ενώ στο Champions League θα αντιμετωπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στην φάση των «16» της διοργάνωσης.

Την τρέχουσα σεζόν ο αρχηγός της Ντόρτμουντ έχει πάρει σε 26 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει 12 γκολ και επτά ασίστ.