Ο Γκερέρο για την επιστροφή στη Λεγανές και τη φυγή του το 2018

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο παρουσιάστηκε επίσημα από τη Λεγανές και μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα και τη φυγή του πριν δύο χρόνια.

Ο Γκερέρο για την επιστροφή στη Λεγανές και τη φυγή του το 2018

Η Λεγανές παρουσίασε και επίσημα τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα της Μαδρίτης με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός επιθετικός κατά την παρουσίαση του μίλησε για όλα όσα βρήκε στη Λεγανές, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισε ο κόσμος.

«Έχω βρει την ομάδα ίδια και με ίδια φιλοσοφία. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία της από τότε που έφυγε. Η ομάδα έχει απίστευτα θετική ενέργεια και αυτό πρέπει να είναι το κλειδί για να μπορέσουμε να πετύχουμε από εδώ και πέρα», ανέφερε ο Γκερέρο.

Ο Ισπανός επιθετικός στη συνέχεια αναφέρθηκε στη φυγή του πριν δύο χρόνια. «Είχα μία πολύ καλή σχέση με τον κόσμο και με στεναχωρούσε το γεγονός πως οι οπαδοί μας πίστευαν ότι τους άφησα. Πέρασα δύο απίστευτα χρόνια εδώ και πάντα αισθάνομαι μέρος της Λεγανές. Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει, αλλά αυτή τη στιγμή επέστρεψα στην ομάδα. Έχω δώσει τα πάντα για τη Λεγανές και έζησα δύο απίστευτα χρόνια», είπε ο Μιγκέλ Γκερέρο.