Έξαλλοι στη Μπενφίκα με Ζίφκοβιτς

Ο Άντριγια Ζίφκοβιτς δεν δέχτηκε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό και στη Μπενφίκα είναι έξαλλοι μαζί του, διότι κάθεται στο συμβόλαιο του.

Έξαλλοι στη Μπενφίκα με Ζίφκοβιτς

Η Μπενφίκα ήθελε να ξεφορτωθεί τον Ζίφκοβιτς και να βγάλει από πάνω της το βαρύ συμβόλαιο που έχει ο ποδοσφαιριστής. Ο Σέρβος πρέπει να εισπράξει ένα ποσό που αγγίζει τα 4,9 εκατ. ευρώ. Για έναν ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται και δεν υπολογίζεται αυτά τα χρήματα είναι υπερβολικά.

Οι Πορτογάλοι θεωρούσαν πως ο Ζίφκοβιτς θα έφευγε για τον Ολυμπιακό, ο όμως εκείνος αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα. Προτίμησε να μείνει στη Λισαβόνα κι αν μην υπολογίζεται από τον προπονητή του. Ο Μπρούνο Λαζέ μίλησε για το θέμα του Σέρβου εξτρέμ, ο οποίος επέλεξε να μείνει στη Μπενφίκα κι ας μην αγωνίζεται.

«Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Είναι τόσο ωραία εδώ που δεν τον ενδιαφέρει να πάει κάπου αλλού. Ψάχνει ένα κλαμπ που θα είναι ευτυχισμένος, αλλά δεν το βρίσκει και προτίμησε να μείνει εδώ. Νομίζω πως για την καριέρα του είναι καλύτερο να πάει να παίξει παρά να προπονείται απλά. Εμείς θα συνεχίσουμε να τον αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και με σεβασμό όπως όλους τους παίκτες. Για τους επόμενους έξι μήνες που θα είναι στην ομάδα μας θα αντιμετωπιστεί με σεβασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στη Μπενφίκα για την απόφαση του ποδοσφαιριστή να μείνει στη Λισαβόνα παρά το γεγονός πως δεν είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.