Νέιμαρ: Στο πάρτι παρών, με την Ναντ απών!

Ο Νέιμαρ δύο μέρες μετά το ξέφρενο πάρτι του για τα 28α γενέθλια του σε παρισινό κλαμπ, δηλώθηκε τραυματίας στα πλευρά για το ματς με την Ναντ!

Νέιμαρ: Στο πάρτι παρών, με την Ναντ απών!

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα του Τούχελ με τον Εμπαπέ λόγω της αλλαγής του και τις αντιδράσεις των συμπαικτών του έχει ν' αντιμετωπίσει και το νέο πρόβλημα τραυματισμού του Νέιμαρ ο οποίος δεν θα παίξει στο σημερινό ματς με την Ναντ, για το Σαμπιονά.

Ο Βραζιλιάνος που στο Σαββατιάτικο ματς με την Μονπελιέ είχε χρειαστεί την ιατρική συνδρομή, κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν είχε κανένα πρόβλημα μετά το τέλος του αγώνα να δεξιώθει σύσσωμη την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν σε παρισινό κλαμπ για τον εορτασμό των 28ων γενεθλίων του, όπου το μόνο προαπαιτούμενο ήταν η ολοκληρωτικά λευκή αμφίεση των παρισταμένων.

Ωστόσο δύο μέρες αργότερα ο παίκτης, που τα δύο τελευταία χρόνια έχει βεβαρυμένο ιστορικό τραυματισμών, τέθηκε νοκ άουτ από τον αγώνα με τα «καναρίνια» εξαιτίας προβλήματος στα πλευρά.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας σ' ανακοίνωση τους ανέφεραν ότι το πρόβλημα του παίκτη τους προήλθε από το ματς του Σαββάτου, αλλά το γεγονός επανέφερε την γκρίνια σχετικά με την εξωγηπεδική συμπεριφορά του Νοτιαμερικάνου, που για το πάρτι ήταν καλά, αλλά όχι και για ν' αγωνιστεί...

Ο προπονητής της Παρί, Τόμας Τούχελ, σε ερώτηση που του έγινε για το περιβόητο πάρτι του Βραζιλιάνου απάντησε περισσότερο διπλωματικά: "Είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείς για ένα παιχνίδι; Όχι. Είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο; Όχι. Πάντα προστατεύω τους παίκτες μου και αγαπώ την ομάδα μου. Με αυτό το πάρτι είναι δύσκολο να τους προστατεύσω. Είναι ντροπή, γιατί δίνουμε το δικαίωμα στους ανθρώπους να μας σχολιάζουν".