Έξι μήνες μετά το φλερτ με τον Ολυμπιακό, ο Μπέργκ ψάχνει: «Ανοιχτός σε κάθε πρόταση»

Ο Μάρκους Μπεργκ που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και ψάχνει και πάλι ομάδα. 

 

Έξι μήνες μετά το φλερτ με τον Ολυμπιακό, ο Μπέργκ ψάχνει: «Ανοιχτός σε κάθε πρόταση»

Μάλλον δεν πήγαν όπως θα ήθελε τα πράγματα στην Κράσνονταρ για τον Μάρκους Μπεργκ. Έξι μήνες μετά το φλερτ με τον Ολυμπιακό και τον «γάμο» με τη Ρωσική ομάδα, ο Σουηδός καθιστά σαφές ότι ψάχνει ομάδα.

Παραχώρησε συνέντευξη στην «Fotbollskanalen» της πατρίδας του και δήλωσε ανοικτός να ακούσει κάθε πρόταση για το μέλλον του. Ο Μπεργκ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και διέψευσε το σενάριο περί Γκέτεμποργκ.

«Είναι λογικό με δεδομένη τη σχέση με την Γκέτεμποργκ να υπάρχει αυτό το σενάριο. Η επιστροφή μου δεν είναι πιο κοντά απ' ό,τι ήταν πριν έξι μήνες. Είμαι ειλικρινής με αυτό. Διάβασα όσα γράφτηκαν. Μίλησα με τον εκπρόσωπό μου και με ρώτησε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν έχω ιδέα πως προέκυψαν όλα αυτά», ανέφερε αρχικά ο Μπεργκ, ο οποίος για το μέλλον του τόνισε:

«Είμαι ανοιχτός να ακούσω κάθε πρόταση. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Για την ώρα, έχω μπροστά μου δέκα παιχνίδια με την Κράσνονταρ και μετά το Euro. Eστιάζω εκεί και μετά θα δούμε. Δεν αισθάνομαι άγχος. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δεν είμαι σε διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα».

Καταλήγοντας, ο άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού τόνισε πως «τα παιδιά είναι σε μία ηλικία που το να ζουν στο εξωτερικό έχει θετικά και αρνητικά. Σημαντικό είναι και το θέμα της ασφάλειας. Όπου είμαι με τη γυναίκα μου, υπάρχει ασφάλεια για τα παιδιά. Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στη Σουηδία, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει το πότε. Δεν αισθανόμαστε πως η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της».