Ιστορικό ρεκόρ Σάντσο στην Bundesliga

Ο Τζέιντον Σάντσο με το τέρμα που σημείωσε στον αγώνα της Ντόρτμουντ κόντρα στην Ουνιόν Βεριλίνου, έγινε ο πρώτος παίκτης κάτω των 20 ετών στην ιστορία της Bundesliga που έφτασε τα 25 γκολ στην κατηγορία.

Ιστορικό ρεκόρ Σάντσο στην Bundesliga

Μία «χρυσή» σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα έγραψε σήμερα (01/02) ο Τζέιντον Σάντσο με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο Άγγλος επιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο παιχνίδι κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου για την 20η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος και έγινε ο πρώτος παίκτης κάτω των 20 ετών στην ιστορία της Bundesliga που έφτασε τα 25 γκολ στον θεσμό.

Ο 19χρονος φορ είχε πετύχει μόλις ένα γκολ στην κατηγορία την περίοδο 2017/18, ενώ την περασμένη σεζόν έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετράει μέχρι στιγμής 12 και με τα 25 συνολικά τέρματα μπορεί να υπερηφανεύεται για το ρεκόρ του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάντσο θα γιορτάσει τα 20α του γενέθλια στις 25 Μαρτίου και με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις του έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ευρωπαϊκών συλλόγων που «ερίζουν» για την απόκτησή του.