Κοντά σε Πιάτσα η Άντερλεχτ, ανακοινώνει Χάτζι η Ρέιντζερς (pic)

Τελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα (31/1) με την Άντερλεχτ και την Ρέιντζερς να φαίνεται πως κινούνται δυναμικά για την ενίσχυση τους.

Κοντά σε Πιάτσα η Άντερλεχτ, ανακοινώνει Χάτζι η Ρέιντζερς (pic)

Μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται να έχουμε σήμερα (31/1) για Άντερλεχτ και Ρέιντζερς με τους Μάρκο Πιάτσα και Ιάνις Χάτζι να βρίσκονται προ των πυλών για τους Βέλγους και τους Σκωτσέζους αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ο Πιάτσα θα φύγει από την Γιουβέντους, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Μαουρίσιο Σάρι και θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Ο Κροάτης διεθνής επιθετικός, για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός, αναμένεται να δοθεί δανεικός στην Αντερλεχτ.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την ομάδα των Βρυξελλών για το δανεισμό του έως το τέλος της σεζόν, χωρίς να υπάρχει «οψιόν» της Αντερλεχτ για να αγοράσει τα δικαιώματα του, καθώς η πρωταθλήτρια Ιταλίας θέλει να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία το καλοκαίρι.

Στη Ρέιντζερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάτζι, δανεικός για έξι μήνες από την Γκενκ. Ο γιος του θρυλικού, Γκιόργκι Χάτζι είχε πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι στην Γκενκ από την Βιτορούλ αντί τεσσάρων εκατ. ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στο βελγικό πρωτάθλημα.

Ο 21χρονος διεθνής Ρουμάνος μεσοεπιθετικός είχε τη φετινή σεζόν 19 συμμετοχές με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.