Όχι της Έβερτον στα 100 εκ. ευρώ της Μπαρτσελόνα για Ριτσάρλισον

Αρνητικά απάντησε η Έβερτον στην πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ που της κατέθεσε η Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Ριτσάρλισον

Όχι της Έβερτον στα 100 εκ. ευρώ της Μπαρτσελόνα για Ριτσάρλισον

Στο… κενό έπεσε η προσπάθεια της Μπαρτσελόνα για να ενισχύσει την επίθεσή της με τον Ριτσάρλισον από την Έβερτον.

Οι «μπλαουγκράνα» πρότειναν στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου επιθετικού, ωστόσο η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική.

Η Έβερτον ξεκαθάρισε στους «μπλαουγκράνα» ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει ένα από τα μεγάλα της «αστέρια» και ότι στόχος της είναι να ενισχύσει το ρόστερ της και όχι να το αποδυναμώσει.

Ο Ριτσάρλισον, που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Έβερτον, βρίσκεται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και πιο συγκεκριμένα του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Ερίκ Αμπιντάλ.

Ο τελευταίος είχε επικοινωνήσει με την Έβερτον και το περασμένο καλοκαίρι για την περίπτωση του 22χρονου φορ, ωστόσο οι συζητήσεις δεν είχαν αίσιο τέλος για τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Υπενθυμίζεται πως ο Βραζιλιάνος φορ, που ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού του Λουίς Σουάρες, έβαλε τον περασμένο Δεκέμβρη την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Έβερτον.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο 22χρονος μετράει με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ 10 γκολ και 4 ασίστ σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.