Μπαρτσελόνα: «Κλειδί» ο Μπρούνο Φερνάντες στην έλευση Ροντρίγκο από την Βαλένθια!

Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με Βαλενθιάνικα ρεπορτάζ, προτίθεται ν' αγοράσει τον Μπρούνο Φερνάντες, για να τον στείλει στην Βαλένθια, δανεικό, προκειμένου να πάρει, με τον ίδιο τρόπο, τον Ροντρίγκο Μορένο!

Μπαρτσελόνα: «Κλειδί» ο Μπρούνο Φερνάντες στην έλευση Ροντρίγκο από την Βαλένθια!

Ενώ ο Ροντρίγκο Μοντέρο βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να εξεταστεί για τον τραυματισμό του, γεγονός που καθιστά ανέφικτη την συμμετοχή του στον προσεχή αγώνα Κυπέλλου (29/01) της Βαλένθια, με την Κουλτουράλ Λεονέσα, ένα «σενάριο» της Βαλενθιάνικης εφημερίδας «Superdeporte» εμπλέκει την ενδεχόμενη απόκτηση του από την Μπαρτσελόνα με εκείνη του Μπρούνο Φερνάντες από τους «μπλαουγκράνα» και την παραχώρηση του, ως δανεικού, στις «νυχτερίδες»!

Ο 25χρονος, διεθνής, Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ήταν, μέχρι προ ημερών, στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν τα βρήκαν με τα «λιοντάρια» στα χρήματα, λόγω των απαιτήσεων της Πορτογαλικής πλευράς.

Κατά τις πληροφορίες, λοιπόν, του εν λόγω εντύπου, η απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες ενδεχομένως ν' αποτελεί το «κλειδί» της έλευσης του Ροντρίγκο στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το σχέδιο προβλέπει ότι η Μπαρτσελόνα αποκτά τον Πορτογάλο (των 15 γκολ και 14 ασίστ στο πρωτάθλημα της χώρας του, την φετινή σεζόν) και τον παραχωρεί με την μορφή του δανεισμού στην Βαλένθια ως το τέλος της σεζόν για να έρθει με τον ίδιο τρόπο (χωρίς υποχρεωτική οψιόν αγοράς μάλιστα...) κι ο Ισπανός σέντερ φορ!

60 εκ. ευρώ θέλει η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας

Αν ισχύει η πληροφόρηση, το πράγμα περιπλέκεται, αφού η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θέλει - ακατέβατα - 60 εκ. ευρώ, για τον παίκτη που δεσμεύει με συμβόλαιο ως το 2023 και οι μέρες που απομένουν για να κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος δεν είναι σίγουρο ότι επαρκούν για να κλείσουν τόσο σημαντικές μετακινήσεις (έστω και με την μορφή του δανεισμού)...

Το θετικό είναι ότι η Πορτογαλική ομάδα φέρεται να θέλει τον Άμπελ Ρουίθ της Μπαρτσελόνα και μια τριπλή «τράμπα» μοιάζει να είναι στα σκαριά...