Άρσεναλ: Στο Ντουμπάι πριν από τον Ολυμπιακό!

Η Άρσεναλ πριν από τον πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το Europa League θα μεταβεί στο Ντουμπάι για μίνι προετοιμασία.

Άρσεναλ: Στο Ντουμπάι πριν από τον Ολυμπιακό!

Στο Ντουμπάι για μίνι προετοιμασία, πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το «Europa League» (20/2), θα μεταβεί η Άρσεναλ, εκμεταλλευόμενη τη μίνι διακοπή του πρωταθλήματος στην Αγγλία.

«Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια κλειδιά. Θα είναι καλό για εμάς να αλλάξουμε παραστάσεις και να προπονηθούμε σε ένα πιο ζεστό μέρος. Το Ντουμπάι είναι ένα φανταστικό μέρος και οι εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου είναι πρώτης κατηγορίας.

Θα μας κάνει καλό να βιώσουμε μια αλλαγή του περιβάλλοντος πριν εισέλθουμε σε ένα κρίσιμο αγωνιστικό κομμάτι για την ομάδα μας» είπε ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα.

Είναι η δεύτερη φορά που η Άρσεναλ θα επισκεφτεί το Ντουμπάι. Ήταν εκεί και τον περασμένο Μάρτιο, για έναν φιλικό αγώνα.

Με την επιστροφή της από το Ντουμπάι, η Άρσεναλ θα παίξει πρώτα με τη Νιουκάστλ (εντός) για το πρωτάθλημα και εν συνεχεία με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (20/2).