Επαφή της Βαλένθια με Σολδάνο

Η Βαλένθια έχει έρθει σε επαφή με τον Φράνκο Σολδάνο προκειμένου να αποκτήσει δανεικό τον Αργεντινό που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Επαφή της Βαλένθια με Σολδάνο

Από την Ισπανία έχει προκύψει πως η Βαλένθια έχει στο… μάτι τον Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού στη Μπόκα Τζούνιορς. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν έχει πείσει με την απόδοση του και δύσκολα θα συνεχίσει στη Μπόκα η οποία «ψάχνεται» εδώ και μέρες να τον δώσει.

Στην Ισπανία, πάντως, επιμένουν πως ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια, Θέσαρ Σάντσες είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Σολδάνο προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στις «νυχτερίδες».

Η Μπόκα βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ο Σολδάνο δεν είναι στα σχέδια της. Θέλει να διακόψει τον δανεισμό του και φυσικά δεν θα έλεγε «όχι» στην προοπτική της Βαλένθια.

Η κουβέντα που έχει γίνει ανάμεσα σε Βαλένθια και την πλευρά του Σολδάνο αφορά σε δανεισμό. Μάλιστα θα μπει και οψιόν αγοράς με ένα ποσό μεταξύ 3 με 5 εκατομμυρίων ευρώ. Φυσικά σε όλη αυτή την ιστορία θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως και ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του παίκτη.