Αποκλεισμένος στην Κίνα λόγω του κοροναϊού πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ο Όλιβερ Κουάδράδο περιέγραψε σε δηλώσεις του την κατάσταση που επικρατεί στην Κίνα μετά τα αυξημένα κρούσματα κοροναϊού.

Αποκλεισμένος στην Κίνα λόγω του κοροναϊού πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Στο Euronews μίλησε ο παλιός τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης Όλιβερ Κουαδράδο και αναφέρθηκε σε αυτά που συμβαίνουν στην Κίνα μετά από τα πολλά κρούσματα κοροναϊού που έχουν παρουσιαστεί εκεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Κουαδράδο εργάζεται τον τελευταίο καιρό ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Γουχάν Σάνγκουεν, ομάδα της τρίτης κατηγορίας του κινεζικού πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός πρώην γκολκίπερ είπε συγκεκριμένα:

«Τα αεροδρόμια είναι κλειστά, όπως και το μετρό. Σχετικά με τις μάσκες, αυτή είναι μία από τις συστάσεις της κυβέρνησης. Όλοι στους δρόμους φοράμε μάσκα. Εξαιτίας του εορτασμού για το νέο κινέζικο έτος πιστεύω οτι είναι λίγος ο κόσμος έξω. Ωστόσο είναι αλήθεια πως λιγότεροι άνθρωποι περπατούν στον δρόμο και στην πόλη.

Έχουμε συνεχή ενημέρωση από την ομάδα. Τα πράγματα είναι ευκολότερα επειδή είμαστε πολλοί Ισπανοί. Θα ήταν δύσκολα αν ήμουν μόνος μου. Θα ήταν πιο περίπλοκα τα πράγματα, καθώς είμαστε αρκετοί Ισπανοί μπορούμε να πάμε ο ένας στο σπίτι του άλλου και να βρεθούμε. Δεν υπάρχει κάτι. Είμαστε ήρεμοι»