Ο Ζοάο Καρβάλιο δεν έφτανε για τη Νότιγχαμ στο 1-1 με τη Ρέντινγκ (βαθμολογία+highlights)

Ο Ζοάο Καρβάλιο που είναι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε στο 1-1 της Νότιγχαμ με τη Ρέντινγκ.

Ο Ζοάο Καρβάλιο δεν έφτανε για τη Νότιγχαμ στο 1-1 με τη Ρέντινγκ (βαθμολογία+highlights)

Η Νότιγχαμ έδωσε χτες (22/1) το εξ΄αναβολής αγώνα της με τη Ρέντινγκ κι έχασε την ευκαιρία (1-1) να φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση της Championship που δίνει απευθείας άνοδο στην Premier League.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο από γκολ των Γκράμπαν (Νότιγχαμ) στο 80΄ και Μπάλντογκ (Ρέντινγκ) στο 83΄.

Η Ρέντινγκ έπαιξε πολύ κλειστά και για να διασπάσει την άμυνα της ο Σαμπρί Λαμουσί έριξε στον αγώνα στο 61΄ τον Ζοάο Καρβάλιο.

Ο Πορτογάλος που είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού είχε καλή απόδοση, έχασε μια ευκαιρία (δείτε τη στο 1.01 του βίντεο) αλλά η Νότιγχαμ προδόθηκε από τον τερματοφύλακα της.

Μιλώντας ο Λαμουσί στη συνέντευξη Τύπου είπε για αυτή την κίνηση: «Επειδή έπαιζαν κλειστά, γι αυτό έκανα αλλαγή στο κέντρο, μετακινώντας πίσω τον Τιάγκο Σίλβα και βάζοντας τον Ζοάο Καρβάλιο για να παίξει ανάμεσα στις γραμμές. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις αλλά δεν ήταν αρκετό».

Με τον βαθμό που πήρε η Νότιγχαμ έφτασε τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη θέση. «Ακόμη και με νίκη ο στόχος της σεζόν δεν θα είχε επιτευχθεί. Έχουμε ακόμη 18 ματς να δώσουμε» είπε ο Λαμουσί.

Η βαθμολογία

Δείτε τα highlights του αγώνα