Μπαρνέτ: «Δεν φεύγει ο Μπέιλ ούτε δανεικός από την Ρεάλ»

Ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόθαναν Μπαρνέτ, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί αποχώρησης του πελάτη του την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Μπαρνέτ: «Δεν φεύγει ο Μπέιλ ούτε δανεικός από την Ρεάλ»

Ξεκάθαρος ήταν ο μάνατζετ του Γκάρεθ Μπέιλ, Τζόναθαν Μπαρνέτ, απέναντι στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πελάτη του να αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο με την μορφή δανεισμού.

Δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου ανέφεραν πως η Τότεναμ εξετάζει την περίπτωση του Ουαλού επιθετικού έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Χάρι Κέιν, ωστόσο ο ατζέντης του άσου των «μερένχες» υπογράμμισε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Μπέιλ από την «βασίλισσα».

«Απόψε έχει παιχνίδι με τη Ρεάλ, ενώ έχει ακόμα 2μιση χρόνια συμβόλαιο. Είναι καλά, θα είναι εκεί και θα είναι καλά. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Γιατί θα ήθελε ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου να παίξει δανεικός;», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε κλείνοντας: «Τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αλλά αυτό με τους δανεισμούς είναι ανόητο και δεν υπάρχουν και πολλές ομάδες που έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν».