Copa Del Rey: Η πρόκριση της Σεβίλλης αφιερώθηκε στον Σάλα (vid)

Η Σεβίλλη πέρασε στους «16» του Copa del Rey και ο πρώην συμπαίκτης τους Εμιλιάνο Σάλα, Ντιέγκο Κάρλος, την πρόκριση στη μνήμη του, ένα χρόνο μετά τον τραγικό θάνατό του (21/1/2020). 

Copa Del Rey: Η πρόκριση της Σεβίλλης αφιερώθηκε στον Σάλα (vid)

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα την Τρίτη (21/1) και η Σεβίλλη θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή στον αγώνα κόντρα στη Λεβάντε για τους «32» του Copa del Rey.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε με 3-1 στο μόνο νοκ άουτ ματς κόντρα στην ομάδα της Βαλένθια με τους Φερνάντο (13’), Οκάμπος (46’) και Ολιβέρ Τόρες (78’) να σημειώνουν τα νικητήρια γκολ και τον και τον Ντουάρτε (31’) να ισοφαρίζει προσωρινά. Έτσι, οι «νυχτερίδες» προκρίθηκαν εύκολα στους «16» της διοργάνωσης.

Το πιο σημαντικό στιγμιότυπο της βραδιάς ωστόσο ήταν η αφιέρωση του άσου της Σεβίλλης, Ντιέγκο Κάρλος, στον πρώην αδικοχαμένο συμπαίκτη του. Με το μήνυμα: «"Έμι" για πάντα μαζί μας», ο Κάρλος έδειξε ότι δεν ξεχνάει τον Σάλα και η Σεβίλλη αφιέρωσε την πρόκριση στη μνήμη του.

Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Στα υπόλοιπα ματς του Copa De Rey την Τρίτη 21/1, η Οσασούνα προκρίθηκε εκτός έδρας κόντρα στην Ουέλβα με 2-3 στην παράταση (2-2 στην κανονική διάρκεια), ενώ η Σαραγόσα επικράτησε εύκολα και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με 3-1 εις βάρος της Μαγιόρκα.