Απίστευτη γκάφα της Γκουαρανί στο Κόπα Λιμπερταδόρες

Η Γκουαρανί άφησε εκτός λίστας στο Κόπα Λιμπερταδόρες το μεγάλο της αστέρι Ροδρίγο Φερνάντες κι έβαλε λόγω συνωνυμίας τον πιτσιρικά Ρομπέρτο Φερνάντες, ο οποίος μάλιστα δεν μπορεί να αγωνιστεί!

Απίστευτη γκάφα της Γκουαρανί στο Κόπα Λιμπερταδόρες

Σε μία τεράστια γκάφα, που οδήγησε μάλιστα και στην παραίτηση του υπευθύνου υπέπεσε η Γκουαρανί, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Παραγουάης.

Ο σύλλογος της λατινικής Αμερικής κλήθηκε να συμπληρώσει την λίστα των παικτών της που θα λάβουν μέρος στο Copa Libertadores του 2020, αλλά άφησε εκτός το μεγάλο της αστέρι, Ροδρίγο Φερνάντες, λόγω… συνωνυμίας με τον πιτσιρικά Ρομπέρτο Φερνάντες!

Μάλιστα, ο τελευταίος παρότι δηλώθηκε κατά λάθος δεν μπορεί να λάβει μέρος στο Copa Libertadores με τον σύλλογο, καθώς την ίδια περίοδο θα βρίσκεται με την εθνική του ομάδα στο προ-ολυμπιακό τουρνουά της Κολομβίας.

«Ο προπονητής μου είχε ότι υπήρξε ένα μπέρδεμα και αντί να βάλουν Ροδρίγο έβαλαν Ρομπέρτο», είπε σε δήλωσή του για το περιστατικό ο Ροδρίγο Φερνάντες.

Η Γκουαρανί αντιμετωπίζει την Πέμπτη (23/01) εκτός έδρας την Σαν Χοσέ Ορούρο από την Βολιβία στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Copa Libertadores.