Ο Ερνάντες αντι-Ιμπραΐμοβιτς στους Γκάλαξι

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Μεξικανό επιθετικό της Σεβίλλης, Χαβιέ Ερνάντες, ο οποίος θα αμείβεται με περισσότερα χρήματα απ’ όσα εισέπραττε στον σύλλογο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ερνάντες αντι-Ιμπραΐμοβιτς στους Γκάλαξι

Δεν άργησαν και πολύ οι Λος Άντζελες Γκάλαξι να βρουν τον αντικαταστάτη του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Σουηδό επιθετικό τον περασμένο μήνα.

Ο σύλλογος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ήρθε σε συμφωνία με την Σεβίλλη έναντι του ποσού των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ και πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Χαβιέ Ερνάντες, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Mε την μετακίνησή του αυτή, ο «Τσιτσαρίτο» έγινε και ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ (σ. MLS), καθώς θα αμείβεται με το ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων, περισσότερα και απ’ όσα λάμβανε στον σύλλογο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Ερνάντες αποχώρησε από την Γουέστ Χαμ το περασμένο καλοκαίρι και εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Σεβίλλης, αλλά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και πέτυχε μόλις τέσσερα γκολ σε 17 συνολικά εμφανίσεις του με τους Ανδαλουσιάνους σε όλες τις διοργανώσεις.