Ολυμπιακός: Σενάριο με τον... «γνωστό» του Μαρτίνς, Μενσά

Σενάριο από την Τουρκία κάνει λόγο για φερόμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την περίπτωση του Μπερνάντ Μενσά, με τον οποίο έχει ξανασυνεργαστεί ο Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Σενάριο με τον... «γνωστό» του Μαρτίνς, Μενσά

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Μπερνάρντ Μενσά, σύμφωνα με σενάριο από την Τουρκία.

O 25χρονος Γκανέζος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στον άξονα και στη μεσοεπιθετική γραμμή, όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Καϊσερίσπορ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Φέτος, ο παίκτης έχει 14 συμμετοχές (οι 13 στο πρωτάθλημα Τουρκίας) και 4 ασίστ, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από ομάδες όπως οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Γκιμαράες.

Τον γνωρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς

Τον Αύγουστο του 2016 ο Μενσά επέστρεψε με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην πορτογαλική Γκιμαράες (οι «ροχιμπλάνκος» είχαν αγοράσει τον παίκτη από τους Πορτογάλους) και παρέμεινε μέχρι τον Ιούνιο του 2017, όταν και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Εκείνο το διάστημα προπονητής στην Γκιμαράες ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Πορτογάλος να τον έχει σε εκτίμηση, αν κρίνουμε από τις 25 συμμετοχές που πραγματοποίησε σε όλες τις διοργανώσεις στην Πορτογαλία τη σεζόν 2016-17.