Όλος ο πλανήτης προσεύχεται για τον Sir

Στο πλευρό του Φέργκιουσον η ποδοσφαιρική υφήλιος - Η ευχή της Γιουνάιτεντ - «Καλέ μου φίλε...», έγραψε ο Ρονάλντο.

Όλος ο πλανήτης προσεύχεται για τον Sir

Από την πρώτη στιγμή, η είδηση για την εσπευσμένη εισαγωγή του Άλεξ Φέργκιουσον σε νοσοκομείο, λόγω αιματώματος στον εγκέφαλο, προκάλεσε σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Ο sir Άλεξ Φέργκιουρον, σε ηλικία 76 ετών, υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Νοσηλεύεται έως αυτή την ώρα σε μονάδα εντατικής θεραπείας με τη χθεσινή ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ να αναφέρει:
«Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά, αλλά χρειάζεται ένα διάστημα εντατικής φροντίδας για να βελτιοποιηθεί η ανάρρωσή του».

Λίγο αργότερα, στον επίσημο λογαριασμό της Γιουνάιτεντ στο twitter ακολούθησε νέα ανάρτηση: «Η σκέψη μας θα παραμείνει αυτό το διάστημα στον σερ Άλεξ και τους αγαπημένους του και είμαστε ενωμένοι στην επιθυμία μας να τον δούμε άνετα και γρήγορα να ανακάμπτει».

Εκτός της Γιουνάιτεντ, οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι σταρ του ποδοσφαίρου, στέκονται στο πλευρό του και γεμίζουν τα social media με μηνύματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε μια φωτογραφία του στο πλάι του Σερ Άλεξ, την περίοδο που αγωνιζόταν στη Γιουνάιτεντ, σχολιάζοντας: «Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου για σένα, καλέ μου φίλε. Μείνε δυνατός, κόουτς».

My thoughts and prayers are with you, my dear friend. Be strong, Boss!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Μέσω της Daily Mail έστειλε το μήνυμά του ο Αρσέν Βενγκέρ. «Είμαι ανήσυχος και σκέφτομαι αυτόν και την οικογένειά του. Εμπιστεύομαι τη δύναμή του και το δυνατό του χαρακτήρα πως θα τον κάνουν καλά πολύ γρήγορα».

Μηνύματα έστειλαν επίσης οι Τσέλσι – Τότεναμ, όπως και άλλοι παλιοί παίκτες του Φέργκιουσον, με τον Κάριγκ να δηλώνει συντετριμμένος.