Ίντερ: Δεν προχωράει η συμφωνία με Ρόμα για Πολιτάνο-Σπινατσόλα

Οι απαιτήσεις της Ίντερ για τις ιατρικές εξετάσεις του Λεονάρντο Σπινατσόλα και την συμφωνία για την μεταγραφή του Ματέο Πολιτάνο δεν βρίσκουν σύμφωνη την Ρόμα.

Ίντερ: Δεν προχωράει η συμφωνία με Ρόμα για Πολιτάνο-Σπινατσόλα

Δεν φαίνεται να προχωράει η συμφωνία των Ίντερ και Ρόμα για ανταλλαγή του Ματέο Πολιτάνο των νερατζούρι και του Λεονάρντο Σπινατσόλα των τζιαλορόσι, ενώ αρχικά τα είχαν βρει οι δυο ομάδες.

Συγκεκριμένα, η Ίντερ ζήτησε από τον Σπινατσόλα να κάνει και άλλα ιατρικά τεστ για να είναι σίγουρη για την φυσική του κατάσταση, λόγω και των τραυματισμών που έχει υποστεί τα τελευταία 2,5 χρόνια. Αυτό το αίτημα έγινε μετά από εισήγηση του Αντόνιο Κόντε.

Η ομάδα του Μιλάνου μάλιστα απαίτησε να αλλάξει και ένας όρος της συμφωνίας με τους Ρωμαίους για τον πρώην παίκτη της Γιουβέντους, δηλαδή ενώ είχαν συμφωνήσει για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα 27 εκατομμύρια ευρώ, τώρα οι άνθρωποι της Ίντερ επιθυμούν δανεισμό με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνη την Ρόμα.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Πολιτάνο έχει ήδη ποζάρει με την φανέλα της ομάδας της πρωτεύουσας και ο τεχνικός της ομάδας τον υπολόγιζε για τον αποψινό(16/1) αγώνα Κυπέλλου με την Πάρμα.