Μαρσέιγ: Απειλές για την ζωή του δέχεται ο πρόεδρος της ομάδας

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης και των οπαδών στην Μαρσέιγ με αφορμή την πρόσληψη του πρώην συμβούλου της Γουέστ Χαμ.

Μαρσέιγ: Απειλές για την ζωή του δέχεται ο πρόεδρος της ομάδας

Ίσως την καλύτερη της πορεία τα τελευταία χρόνια κάνει φέτος η Μαρσέιγ, καθώς με τον Αντρέ Βίλας Μπόας στον πάγκο είναι μόνη δεύτερη στην βαθμολογία της Ligue 1 πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Όμως στους Φωκαείς δεν λείπουν τα εσωτερικά προβλήματα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την αμφιλεγόμενη πρόσληψη του Πολ Όλντριτζ ως συμβούλου στην ομάδα, δουλειά που είχε και στην Γουέστ Χαμ. Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον πρόεδρο των Μασσαλών Ζακ-Ενρί Εϊρό χωρίς να ενημερώσει τον Βίλας Μπόας, κάτι που ενόχλησε τον Πορτογάλο τεχνικό, όπως φάνηκε και από δηλώσεις του:

«Ηταν μια απόφαση του προέδρου Ζακ-Ενρί χωρίς να ενημερώσει. Αν αυτή η απόφαση θα βοηθήσει το κλαμπ σε οικονομικό επίπεδο ίσως είναι καλή, αλλά για μένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι θα πρέπει η ομάδα να είναι ενωμένη για να πετύχει τους στόχους της. Αν είναι η πρόσληψη αυτή να καπελώσει άλλους όπως τον Θουμπιθαρέτα τότε θα υπάρχει θέμα. Το μέλλον μου είναι συνυφασμένο με τον Θουμπιθαρέτα και το γεγονός πως ενημερώθηκα για την πρόσληψη από την L’Équipe δείχνει κάτι».

Η κατάσταση μάλιστα έχει ξεφύγει καθώς οι οπαδοί της Μαρσέιγ απειλούν την ζωή του Εϊρό καθώς θεωρούν πως εμποδίζει τον προπονητή στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου και δεν κάνει μεταγραφές.