Toντιμπό: Δανεικός στη Σάλκε, από την Μπαρτσελόνα, με οψιόν αγοράς!

O 20χρονος Γάλλος σέντερ μπακ δόθηκε δανεικός από την Μπαρτσελόνα στην Σάλκε με οψιόν αγοράς, αλλά και ρήτρα επαναγοράς των Καταλανών

Toντιμπό: Δανεικός στη Σάλκε, από την Μπαρτσελόνα, με οψιόν αγοράς!

Το «φλερτ», εδώ και μέρες, της Σάλκε, με τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό, κατέληξε σε «γάμο» των δύο πλευρών με τις ...ευλογίες της Μπαρτσελόνα που δάνεισε τον παίκτη στην ομάδα του Γκέλζενκιρχεν!

Η Γερμανική ομάδα θα έχει τον 20χρονο Γάλλο, ταλαντούχο, σέντερ μπακ, στη διάθεση της ως το καλοκαίρι (αντί 1,5 εκ. ευρώ συν τον μισθό του) κι εφόσον θελήσει να τον αποκτήσει διατηρεί οψιόν αγοράς του, αντί του ποσού των 30 εκ. ευρώ.

Για την ακρίβεια 25 εκ. ευρώ συν άλλα 5 εκ. ευρώ υπό την μορφή μπόνους επίτευξης στόχο.

Τον τελευταίο λόγο, όμως, για το μέλλον του 20χρονου Γάλλου σέντερ μπακ θα τον έχει η Μπαρτσελόνα, η οποία θα μπορεί να τον επαναφέρει στην Καταλωνία (αν ενεργοποιηθεί η οψιόν τους οι «μπλε του βασιλιά») με ρήτρα επαναγοράς στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο πρώην αμυντικός της Τουλούζ δεν έχει πάψει να ενδιαφέρει τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι τον απέκτησαν τον περασμένο Γενάρη, αλλά τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε μόλις 3 φορές σε όλες τις διοργανώσεις υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.