Η Μίλαν Ευρώπη, η Βερόνα Serie B

Οι Μιλανέζοι επιβλήθηκαν της Ελλάς Βερόνα με 4-1 και την έστειλαν στην δεύτερη κατηγορία

Η Μίλαν Ευρώπη, η Βερόνα Serie B

Η Μίλαν επικράτησε της Βερόνα με 4-1 κάνοντας το καθήκον της να κυνηγήσει την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Βερόνα με την σημερινή της ήττα θα ακολουθήσει την Μπενεβέντο στη Serie B.

Οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο πέτυχαν για πρώτη φορά φέτος στο Μιλάνο τέσσερα τέρματα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10' ο Τσαλχάνογλου σκοτώνοντας τα όνειρα των φιλοξενούμενων για θετικό αποτέλεσμα. Ο Κουτρόνε στο 32' έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν ίδιο με τον Αμπάτε να σκοράρει στο 49΄για το 3-0. Οι παίκτες της Βερόνα μείωσαν σε 3-1 με τον Λι Σέουνγκ-Γου στο 85' για να έρθει ο Μπορίνι στο 89' για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ''ροσονέρι'' στρέφουν την προσοχή τους στο σημαντικό τελικό του Coppa Italia κόντρα στην Γιουβέντους την Τετάρτη.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Μπονούτσι, Ρομανιόλι (62' Μουσάκιο), Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, Λοκατέλι, Κεσιέ, Μποναβεντούρα, Σούσο (58' Μπορίνι), Τσαλχάνογλου, Κουτρόνε (71' Κάλινιτς).

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Μπεαρτζότι, Καράτσολο, Ερτό, Φαρές (76' Άαρονς), Ντάντζι, Ρόμουλο, Καλβάνο (53' Φράνκο Σουκουλίνι), Τσέρτσι, Ρίντερ Μάτος, Πέτκοβιτς (57' Λι Σέουνγκ-Γου).