Μπαρτσελόνα: Φαβορί ο Ποτσετίνο για αντί-Βαλβέρδε

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι ο νούμερο 1 στόχος της Μπαρτσελόνα για να αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος απ' ότι φαίνεται δεν θα βγάλει τη σεζόν στον πάγκο των Καταλανών.

Μπαρτσελόνα: Φαβορί ο Ποτσετίνο για αντί-Βαλβέρδε

Ο Ερίκ Αμπιντάλ μπορεί να προσέγγισε τον Τσάβι για να αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα, ωστόσο εκείνος απάντησε αρνητικά και σύμφωνα με ισπανικά Μέσα ενημέρωσης ο νούμερο 1 στόχος των «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως είναι πλέον ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Συγκεκριμένα ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC1 αναφέρει πως ο Αργεντινός τεχνικός παραμένει χωρίς δουλειά και ο πρόεδρος των Καταλανών, Μπαρτομέου καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Το θέμα είναι ότι η ατάκα που είχε πει κάποτε ο Ποτσετίνο: «Καλύτερα να πάω στην Αργεντινή και να ασχοληθώ με τη φάρμα μου παρά να προπονήσω την Μπαρτσελόνα» δεν έχει ξεχαστεί και θα πρέπει ο Μπαρτομέου που τον εκτιμά, να πείσει και τους υπόλοιπους στο ΔΣ της Μπάρτσα.

Να σημειωθεί ότι όπως όλα δείχνουν ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν βγάζει τη χρονιά στον πάγκο της ομάδα, αφού η απόφαση των ιθυνόντων είναι ειλημμένη για αλλαγή διαδοχής άμεσα.