Βίκτορ Σάντσεθ: Σύλληψη υπόπτου για τη «διαρροή» του σεξουαλικού βίντεο


Στα χέρια των Ισπανικών Αρχών ύποπτος για τη διακίνηση του βίντεο με τον προπονητή της Μάλαγα να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στην κάμερα.

 Βίκτορ Σάντσεθ: Σύλληψη υπόπτου για τη «διαρροή» του σεξουαλικού βίντεο

Εξέλιξη στην υπόθεση του περίφημου βίντεο, όπου ο Βίκτορ Σάντσεθ ντελ Άμο, ασχολείται με το... σεξουαλικό του μόριο σημειώθηκε, με τις Ισπανικές Αρχές ν' ανακοινώνουν ότι έχουν στα χέρια τους τον πρώτο ύποπτο για τη «διαρροή» του και τη διακίνηση του στο διαδίκτυο.

Κατά πληροφορίες, από την Ιβηρική, πρόκειται για 41χρονο άνδρα, κάτοικο της Κόρντομπα, ονόματι Μιγκέλ Άνχελ Λ.Ρ. (σ. για προφανείς λόγους δεν δημοσιοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του...), που ανήρτησε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, «Τwitter», το βίντεο με το σεξουαλικό περιεχόμενο.

Πρόκειται για άτομο που είναι πολύ δραστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ειδικά σε θέματα που αφορούν την Μάλαγα.

Πλέον κατηγορείται για πιθανά εγκλήματα αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα, τυ πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού (2016), ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την Μάλαγα.

Κλειστές οι «πόρτες» της Μάλαγα, «ανοικτές της Ομοσπονδίας»!

Μια κι ο λόγος για τους «γάβρους» της Ανδαλουσίας, οι πληροφορίες θέλουν να μην έχουν την παραμικρή πρόθεση, ανεξάρτητα από την πορεία των ερευνών, να επαναφέρουν τον 43χρονο κόουτς στην τεχνική τους ηγεσία αφού στην σχετική τους ανακοίνωση μιλούσαν για «πλήγμα στην εικόνα της ομάδας», από την όλη ιστορία.

Στο πλευρό του Βίκτορ Σάντσεθ - ο οποίος έχει καταγγείλει ότι τον εκβίασαν για να μην διαρρεύσει το επίμαχο βίντεο ζητώντας του 20.000 ευρώ - από την αρχή που ξέσπασε το σκάνδαλο είναι ο πρόεδρος της Βασιλικής Π.Ο της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, που δήλωσε ότι σε περίπτωση που κινδυνεύει η δουλειά του «οι πόρτες της Ομοσπονδίας είναι ανοικτές για εκείνον»!