Kρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 1-1: Έχασε βαθμούς και Ομπαμεγιάνγκ (highlights)

Η Άρσεναλ προηγήθηκε της Κρίσταλ Πάλας αλλά ισοφαρίστηκε 1-1 στο δεύτερο ημίχρονο κι έχασε με κόκκινη κάρτα τον Πιερ Eμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Kρίσταλ Πάλας - Άρσεναλ 1-1: Έχασε βαθμούς και Ομπαμεγιάνγκ (highlights)

O δυνατός αέρας δεν επέτρεψε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο στον αγώνα. Η Άρσεναλ κυριάρχησε στο πρώτο ημίωρο και προηγήθηκε με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ στο 12΄ύστερα από ασίστ του Λακαζέτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάλας πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τζόρνταν Αγιού ο οποίος με το γκολ αυτό έσπασε ρεκόρ 48 ετών!

Ο Γκανέζος έγινε ο πρώτος πάικτης μετά από τον Τζον Κρέιβεν (1971-72) που σκόρερε απέναντι στους Κανονιέρηδες τόσο εκτός όσο και εντός έδρας σε μια σεζόν!

Η Άρσεναλ έμεινε με δέκα παίκτες στο 67΄λόγω αποβολής του Ομπαμεγιάνγκ.

Ο Γκαμπονέζος πήρε αρχικά κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμά του πάνω στον Μέγιερ αλλά με την υπόδειξη του VAR πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 78΄ ο Παπασταθόπουλος έσωσε πάνω στη γραμμή και στο 83’ η Άρσεναλ είχε δοκάρι με τον Πεπέ.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, ΜακΆρθουρ, Κέλι, Κέιχιλ, Τόμκινς, ΜακΚάρθι, Κουγιατέ, Μέγιερ (69’ Τοσούν), Ρίντεβαλντ, Αγιού, Ζαχά

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Λουίζ, Οζίλ (70’ Μαρτινέλι), Τζάκα, Μάιτλαντ Νάιλς, Τορέιρα (46’ Γκουεντουζί), Λακαζέτ (90+2’ Νέλσον), Πεπέ, Ομπαμεγιάνγκ