Ο Αλενιά έκλεισε τα προσωπικά του social media λόγω υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων!

Οι πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μπέτις παραφράστηκαν, με αποτέλεσμα να δεχθεί τη μήνη των οπαδών της Σεβίλλης στο διαδίκτυο!

Ο Αλενιά έκλεισε τα προσωπικά του social media λόγω υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων!

Δεν πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα της Μπέτις καλά-καλά ο Κάρλες Αλενιά και... βρήκε τον μπελά του από τους οπαδούς του έτερου ποδοσφαιρικού πόλου της Ανδαλουσίας, της Σεβίλλης.

Ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος προ λίγων ημερών υπέγραψε συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τη Μπέτις με εξάμηνο δανεισμό, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του Cadena Ser δίνοντας την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των «βερδιμπλάνκος».

Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, ο Αλενιά ρωτήθηκε αν τώρα «είναι πλέον αντί-Σεβίλλη»! Ο νεαρός επιθετικός αιφνιδιάστηκε, ωστόσο απάντησε διπλωματικά -και λογικά- ότι «ναι, πλέον είμαι 100% Μπέτις».

Η συγκεκριμένη φράση, όμως, παραφράστηκε από ισπανικά Μέσα, τα οποία αναμεταδίδοντας τη συνέντευξη έγραψαν πως ο Αλενιά είπε «ναι, είμαι 100% αντί-Σεβίλλη»!

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός προκάλεσε την οργή μερίδας οπαδών της Σεβίλλης, οι οποίοι «βομβάρδισαν» τους προσωπικούς λογαριασμούς του Αλενιά -τους οποίους ο ίδιος διατηρεί εδώ και μία δεκαετία- στο διαδίκτυο με υβριστικά και απειλητικά μηνύματα!

Ως αποτέλεσμα, ο νεαρός άσος αναγκάστηκε να κλείσει προσωρινά τους λογαριασμούς του στα social media, μέχρι να κοπάσει η οπαδική... λαίλαπα. Ο ίδιος, πάντως, ισχυρίστηκε ότι δεν προέβη σε αυτή την πράξη εξαιτίας των οπαδών, αλλά ότι ήταν μία κίνηση που σκεφτόταν εδώ και καιρό.