Σάντσεθ: «Υπάρχουν θύματα εκβιασμού που οδηγούνται στην αυτοκτονία» (vid)

Ο Βίκτορ Σάντσεθ έσπασε τη σιωπή του για την υπόθεση της διαρροής ενός βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Σάντσεθ: «Υπάρχουν θύματα εκβιασμού που οδηγούνται στην αυτοκτονία» (vid)

Δηλώσεις στην ισπανική εκπομπή Espejo Publico έκανε ο Βίκτορ Σάντσεθ και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην υπόθεση εκβιασμού του που συνδέεται άμεσα με την διαρροή ενός βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Ο Σάντσεθ είπε σχετικά:

«Ακόμα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω αυτό που συνέβη. Υπάρχουν ακόμα περίπου 300 μηνύματα που δεν έχω προλάβει να απαντήσω, έχω δεχθεί επίσης πολύ μηνύματα αγάπης και στήριξης. Δεν μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες, επειδή η ομάδα με έχει θέσει σε διαθεσιμότητα. Δεν μπορώ να δώσω επιπλέον πληροφορίες.

Όταν θα είναι η σειρά μου να μιλήσω, μην ανησυχείτε όλα θα ξεκαθαρίσουν. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι όλα θα λυθούν. Το θύμα πάντως είμαι εγώ. Έχω πέσει θύμα εκβιασμού. Είναι έγκλημα κατά της προστασίας της ιδιωτικής μου ζωής. Είμαι αρκετά γενναίος για να προχωρήσω.

Ωστόσο υπάρχουν θύματα που υφίστανται αυτού του είδους τη διαπόμπευση και οδηγούνται ακόμα και στην αυτοκτονία εξαιτίας της υπερβολικής επίθεσης και έκτασης από τα Μ.Μ.Ε., αλλά και λόγω της έλλειψης τακτ και μέριμνας για την επούλωση των πληγών από αυτές τις καταστάσεις.

Υπάρχουν περιπτώσεις που οδηγούνται ακόμα και σε αυτές τις ακραίες καταστάσεις. Η οικογένεια μου είναι σπουδαία. Όταν θα έχω την δυνατότητα, θα δώσω μία συνέντευξη τύπου για να τα ξεκαθαρίσω όλα».

Δείτε το βίντεο των δηλώσεων του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού: