«Θέλουν δίδυμο Γκουαρντιόλα - Τσάβι στην Παρί Σεν Ζερμέν!»

Και δεύτερο δημοσίευμα μέσα σε μία μέρα που αναφέρεται στο όνομα του πρώην μέσου της Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά όμως σε σχέση με το γαλλικό κλαμπ.

«Θέλουν δίδυμο Γκουαρντιόλα - Τσάβι στην Παρί Σεν Ζερμέν!»

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του RAC1 περί συνάντησης των ιθυνόντων της Μπαρτσελόνα με τον Τσάβι, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο πρόσληψής του για το προπονητικό πόστο των «μπλαουγκράνα», εμφανίστηκε νέο δημοσίευμα που αναφέρει το όνομα του παλιού χαφ της καταλανικής ομάδας.

Βαλβέρδε: Τελειώνει από την Μπαρτσελόνα

Αυτή τη φορά, όμως, το όνομα του 39χρονου Τσάβι εμπλέκεται σε σχέση με άλλο ευρωπαϊκό κλαμπ και συγκεκριμένα με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με το γαλλικό Le 10 Sport, στη γαλλική ομάδα κάνουν σκέψεις για έναρξη συνεργασίας με τον νυν κόουτς της Αλ Σαντ του Κατάρ, ενώ υπάρχει και το σενάριο περί τεχνικού διδύμου με τον Πεπ Γκουαρντιόλα!

Όλα αυτά, βέβαια, είναι σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς άμεσες εξελίξεις σε σχέση με τον Τσάβι εκτιμάται πως είναι απίθανο να υπάρξουν. Σε κάθε περίπτωση, ο πολυτάλαντος πρώην μέσος της Μπάρτσα βολιδοσκοπείται από ευρωπαϊκούς συλλόγους και η θητεία του στο Κατάρ φαίνεται πως θα τερματιστεί σύντομα...